Utbildning

Vi erbjuder kurser och föreläsningar

Vi utgår från era önskemål, behov och kunskapsnivå när vi designar allt ifrån kortare föreläsningar till seminarier eller hela kurser. De innehåller både tekniska aspekter och praktiska exempel och kan givetvis kombineras med workshops eller studiebesök. Hör av er så berättar vi mer!

GLO09639_HI

Föreläsning & webinar

Vi besitter en unik kombination av expertis inom blågröna lösningar. Vi delar gärna med oss av vår kunskap till er organisation. Vare sig om ni vill ha en föreläsning online eller att vi deltar på en konferens har vi lösningen för er. Vi kan även sammanställa en rad föreläsningar för att skräddarsy en utbildningsdag för er.

Vi har också en e-kurs!

En bred baskurs om gröna tak, där skötsel ingår som ett av momenten. E-kursen genererar ett certifikat efter avslutad kurs.

Fysiska kurser

tinymarketing

Gröna & Blå lösningar i den cirkulära staden

Kursen Grön Blå Svart Grå fokuserar på de allt viktigare blågröna lösningarna i våra täta städer. Vad finns det för systemlösningar? Hur kan de på bästa sätt gynna ekosystemtjänster, klimatanpassning och samtidigt bli mer hållbara sett till vattenförbrukning, filtrering och samhällets fosforanvändning?

image00040

Gröna Tak Sommarkurs Malmö

Vi organiserar varje sommar vår gröna tak-sommarkurs. I kursen inkluderas även teori och platsbesök för gröna väggar! Sommarkursen hålls på Augustenborgs Botaniska Takträdgård och är öppen för både studenter och yrkesverksamma.