Kontakt

Kontakta oss

Välkomna med era frågor om gröna tak eller eventuella frågor om de studiebesök vi erbjuder året runt på Augustenborgs Botaniska Takträdgård och Ekostaden Augustenborg. Vi vill förtydliga att vi inte är producenter eller återförsäljare av gröna tak produkter eller system. För bokningsförfrågning av studiebesök hos oss eller i ekostaden, gå till Boka tur.

Vi arbetar här

JONATAN MALMBERG
Projekt- & utvecklingschef
jonatan.malmberg@greenroof.se
+46 (0) 72 – 300 22 23

HELEN JOHANSSON
Intendent / Administratör
helen.johansson@greenroof.se
+46 (0) 72 – 300 66 68

TANJA HASSELMARK MASON
Landskapsingenjör & projektledare
tanja.hmason@greenroof.se
+46 (0) 72 - 3010066

Hitta till Green roof institute

Med buss 

Buss nummer 32, avgår från Malmö Centralstation och från hållplatsen Almtorget är det bara ca 200 meter till Augustenborg Botaniska Takträdgårds huvudentré. En annan möjlighet är att gå från Malmö Triangeln eller Södervärn. Detta tar ca 20-30 minuter till fots och 5-10 minuter med cykel.

Med tåg 

Pågatåg, avgår varje halvtimme från Malmö Centralstation till hållplatsen Persborgs station. Därifrån är det ca 800 meter till Augustenborg Botaniska Takträdgårds huvudentré.

Med bil 

Närmaste parkering finns på Södra Grängesbergsgatan. Dit kommer man via Ystadvägen eller Augustenborgsgatan.

VÅR FÖRENING

Scandinavian Green Infrastructure Association (SGIA) är en ideell organisation med medlemmar från akademiska, kommunala avdelningar, gröna takentreprenörer, arkitekter, utvecklare och andra organisationer med intresse för gröna tak och grön urban infrastruktur.

NYHETSBREV

Är du intresserad av vad som händer inom gröna tak och grön infrastruktur? SGRI skickar ett nyhetsbrev 4 gånger om året, där vi håller dig uppdaterad om utvecklingen i Skandinavien. Välkommen att skriva upp dig på vår lista!

Kontakt:
+46 (0) 40 – 94 85 20
info@greenroof.se

Adress:
Ystadvägen 56, Malmö