Kurser & studieresa

Vi erbjuder olika kurser och studieresor varje år. Här kan du läsa mer om dessa och hitta nödvändig information inför kursstart. Vill du veta mer? Hör av dig till course@greenroof.se

Nästa tillfälle: 21/04/20 (heldag), Örebro

Gröna & Blå lösningar i den cirkulära staden

Kursen Grön Blå Svart Grå fokuserar på den allt viktigare blågröna infrastrukturen i våra täta städer. Vad finns det för systemlösningar? Hur kan de på bästa sätt gynna ekosystemtjänster, klimatanpassning och samtidigt bli mer hållbara sett till vattenförbrukning, filtrering och samhällets fosforanvändning?

Nästa tillfälle: 22-26/06/2020, Malmö

Gröna Tak Sommarkurs

Vi på Scandinavian Green Roof Institute organiserar varje sommar vår gröna tak-sommarkurs. I kursen inkluderas även teori och platsbesök för gröna väggar! Sommarkursen hålls på Augustenborgs Botaniska Takträdgård och är öppen för både studenter och yrkesverksamma.

Green Roof Policy & Planning Study Tour

Scandinavian Green Roof Institute anordnar internationella studieresor med besök på gröna tak och annan blågröna infrastruktur. Våra studieresor har gått till Basel, Zurich, London, Köpenhamn och Malmö. Varje vår planerar vi våra studieresor. Håll dig uppdaterad om resmål och tidpunkt!

Nyhetsbrev

Är du intresserad av vad som händer inom gröna tak och blågrön infrastruktur? Välkommen att skriva upp dig på vår lista!