Guidningar

P.g.a. situationen med Covid-19 har vi haft färre besökare än vanligt under våren. Istället har vi passat på att bredda utbudet av guidningar. Till hösten erbjuder vi bland annat även guidade turer i klimatsmarta Hyllie och nya tider och platser för trädskådning (mer om det nedan). Trots det pågående läget med Covid-19 går det alldeles utmärkt att besöka oss för en guidad tur. Vi kommer att vara utomhus hela tiden och vi har tillfälligt satt ner antalet deltagare till max 15 personer per grupp.

Trädskådning

Vår kollega Gustav Nässlander har myntat begreppet Trädskådning – för de som vill lära sig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Vi har haft ett flertal slutsålda guidningar för privatpersoner i Folkets Park nu under våren. Håll utkik efter nya turer till hösten då vi breddat utbudet och kommer att erbjuda fler rundor, och även trädskådning som gruppbokningar.

Expertstöd

Under våren har vi erbjudit våra expertkunskaper som underkonsulter i olika små och stora projekt, vilket har varit mycket uppskattat.  Kontakta oss du också!

WGRD2020

Den 6 juni i år var det World Green Roof Day – en dag där människor över hela världen postade bilder och inlägg på sociala medier om alla fördelar och nyttor med gröna tak i våra städer. Vi deltog förstås tillsammans med övriga medlemmar i Scandinavian Green Infrastructure Association.

Kontroll och skötsel

Vi åtar oss gärna att exempelvis sköta, inventera och göra åtgärds- och skötselplaner för olika typer av gröna tak.

image00030

Semester!

Nu håller vi semester under juli månad och önskar er välkomna tillbaka i augusti. Ha en riktigt skön sommar!

/ Helen, Gustav och Tanja