Platsannons: Praktikplats

Sökes: Visuell kommunikatör med intresse för hållbar stadsutveckling

SGRI är ett kompetenscenter för blågrön infrastruktur. Vi arbetar brett mot en mer hållbar blågrön infrastruktur i Skandinavien. Vi håller föreläsningar, guidningar, e-kurser och webinarer för att fortbilda branschen i olika ämnen som exempelvis ekosystemtjänster, gröna tak och grönblå dagvattenhantering.

Vi rådgör även som konsulter mot byggbranschen och är engagerade i en rad olika utvecklingsprojekt. Vi är ett litet team bestående av fem anställda som alla jobbar självständigt. Vi går i rasande fart mot ett mer digitaliserat arbetssätt och ser nu en öppning för att erbjuda en praktikplats inom visuell kommunikation. Vi söker dig som studerar media, visuell kommunikation, digital kommunikation, rörlig bild eller motsvarande. Det är ett stort plus om du har ett intresse inom hållbar stadsutveckling, arkitektur, utemiljö och/eller trädgård.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av olika delar inom rörlig bild och visuell kommunikation. Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter din kunskapsnivå och vi hoppas att du stundtals känner dig bekväm att arbeta självständigt med kreativ frihet.

Exempel på arbetsuppgifter är; videoredigering, filmning, digital illustration och eventuellt enklare animering.

Vi har resurser i form av moderna datorer och tillgång till hela Adobe Creative Clouds mjukvarubibliotek. Det är en fördel om du kan arbeta självständigt i Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere och After-Effects.

Tillträde
Omgående (senast Q1 2021)
 
Praktiklängd
3-6 månader
 
Plats
SGRI, Ystadvägen 56, Malmö

Hör av dig med ett personligt brev snarast!

 Vi hoppas på ett gott samarbete med dig.