Heldagspaket

Vi erbjuder dels färdiga heldagspaket och dels möjligheten att skräddarsy guidningen så att det passar just er grupp som bäst. Om du är intresserad av att skräddarsy er tur kan du ta en titt på platserna vi tycker är intressanta i Malmö genom att klicka på knappen nedan.

Covid-19: Alla våra guidningar genomförs så säkert som möjligt enligt FHM:s rekommendationer.

Blågrön cykeltur

Heldag, 9.00-16.00

Är ni en grupp som vill lära er mer om de allra senaste lösningarna och dra lärdomar av tidiga blågröna projekt? Följ med på en cykeltur på temat ”Från tak till mark”. Turen är ett samarbete med Edge.

Malmö – den hållbara staden

Projektet Ekostaden Augustenborg tog ett problemområde och utvecklade det till en mysig & hållbar stadsdel. Västra hamnen har gått ifrån att vara en sjöfartsindustri till ett område känt för sina unika hållbarhetsprojekt. Vad kan vi lära från projektet Ekostaden Augustenborg och Västra Hamnen?

Vi besöker dessa platser:

Västra hamnen

Malmö – den blågröna staden

Gröna tak, gröna väggar, stadsträd och öppen dagvattenhantering är viktiga redskap när vi möter ett mer extremt väder till följd av pågående klimatförändringar. I denna tur tittar vi närmare på dessa redskap.

Vi besöker dessa platser:

P-huset Anna

Malmö – den gröna staden

I den här turen tittar vi närmare på några av Malmös olika gröna takparker, högt och lågt (på hustak eller bjälklagsgårdar).

Vi besöker dessa platser:

Takträdgårdar på Hotell Garden

Triangeln

12 000 SEK exkl. moms

Är ni en grupp som är intresserad av en heldagstur?

Hör gärna av dig till oss.

Allmän information

Om ni önskar att skräddarsy ert heldagspaket, med andra besöksmål än ovan föreslagna, kan ni ange detta i er bokningsförfrågan (se lista här).

Kostnader för transporter och måltider tillkommer.

Senast 2 veckor före besöket behöver vi känna till olika matallergier/-preferenser.

Lunchen blir hos Pedallers Kitchen. Det går dock att byta ut mot annat.

Lunch från Pedallers Kitchen

Alla Pedallers Kitchens grönsaker är närproducerade, ekologiska och, vid säsong, oftast från stadsodlare här i Malmö. Köttet kommer från skånska gårdar och drycken från Sövde musteri här i Skåne.