Webinar

Träd & Gröna Tak Webinar!

Vi har skapat två olika serier (totalt 7 webinar) som du kan välja fritt mellan men du får mest utbyte av dem om du följer en hel serie. Våra webinar om gröna tak handlar om hur man projekterar, anlägger och sköter gröna tak. Våra webinar om träd handlar om trädens värde i stadsutvecklingen.

Hur ansluter jag?

Zoom skickar ett e-mail med en länk dagen innan och en timme innan webinaret du har registrerat dig på börjar. Zoom är helt gratis att använda. Om du inte har fått ett e-mail får du gärna kolla att det inte hamnat i skräppost. Hör annars av dig till oss så löser vi det.

innovation-roof

Webinar: Gröna tak

Vår webinarserie om gröna tak riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, anläggare och övriga som ansvarar för ett grönt tak.

Gröna tak levererar en mängd ekosystemtjänster. Målet med webinarserien är att du på ett enkelt och tydligt sätt ska få med dig kunskap för att kunna avgöra hur du gör för att projektera, anlägga och sköta ditt gröna tak så det både blir hållbart och levererar önskade nyttor.

Det går bra att gå en av gångerna eller vara med vid alla tre tillfällena, och vid samtliga tillfällen finns det möjlighet att ställa frågor.

tim-trad-r2NBj6GAJzw-unsplash

Webinar: Stadsträd

Vår webinarserie om träd i urbana miljöer riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, anläggare och övriga som ansvarar för stadsträd.

Tanken är att du som deltagare skall få en överblick över hur modern trädförvaltning ser ut idag. Med förankring i de ekosystemtjänster som träden erbjuder ger vi dig en verktygslåda av åtgärder för ett hållbart och livskraftigt trädbestånd.

Det går bra att gå en av gångerna eller vara med vid alla fyra tillfällena, och vid samtliga tillfällen finns det möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig med kort eller faktura

Vi erbjuder 40% studentrabatt.