Webinar

20190717_093340

Webinar-serie: Träd

Vår webinarserie om träd i urbana miljöer riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, anläggare och övriga som ansvarar för stadsträd.

Tanken är att du som deltagare skall få en överblick över hur modern trädförvaltning ser ut idag. Med förankring i de ekosystemtjänster som träden erbjuder ger vi dig en verktygslåda av åtgärder för ett hållbart och livskraftigt trädbestånd.

Det går bra att gå en av gångerna eller vara med vid alla fyra tillfällena, och vid samtliga tillfällen finns det möjlighet att ställa frågor.

Denna webinar-serie kommer hållas igen i höst.

HolmaTorgMKB.juni2020_Cred_TanjaHasselmarkMason.SGRI_-scaled

Webinar-serie: Gröna tak

Vår webinarserie om gröna tak riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, anläggare och övriga som ansvarar för ett grönt tak.

Målet är att du på ett enkelt och tydligt sätt ska få med dig kunskap för att kunna avgöra hur du gör för att projektera, anlägga och sköta ditt gröna tak.

Det går bra att gå en av gångerna eller vara med vid alla tre tillfällena, och vid samtliga tillfällen finns det möjlighet att ställa frågor.

Denna webinar-serie kommer hållas igen i höst.

Är du fastighetsägare?

Som en del av projektet Case Sofielund erbjuder Gröna takinstitutet kunskapshöjande insatser under våren och hösten 2021. Du som fastighetsägare har möjlighet att deltaga helt gratis på webinarier, workshops, studiebesök och rådgivningstillfällen.

Hur ansluter jag?

Vi använder Zoom som skickar ut en länk i ett e-mail efter du har registrerat dig. Zoom är helt gratis att använda. Om du inte har fått ett e-mail får du gärna kolla att det inte hamnat i skräppost. Hör annars av dig till oss så löser vi det.

Kursen riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, och anläggare som ansvarar för ett grönt tak.